Teams-luento maailman MS-päivänä 30.05.2024 klo 11.00

15.5.2024

Hei yhdistyksen jäsen,

järjestämme ilmaisen Teams-luennon maailman MS-päivänä, torstaina 30.5. 2024 klo. 11:00. Luennon pitää neurofysioterapeutti ja neurokoutsi Soili Harju. Soili on työskennellyt neurologisen kuntoutuksen parissa niin Suomessa kuin Englannissa. Hän on kehittänyt neurovalmennusohjelman millä tuetaan asiakasta asettamaan ja saavuttamaan uusia tavoitteita elämässään.

Luennon tavoite on antaa työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, haasteiden kääntämisestä mahdollisuuksiksi ja rajoittavien uskomusten poistamiseen neurologisesta diagnoosista huolimatta.

Luennolla kerron tosielämän esimerkkejä omien asiakkaideni onnistumisista ja niistä työkaluista joita he käyttivät saavuttaakseen tavoitteet.

Minun tavoitteeni on inspiroida ja voimaannuttaa ihmisiä ottamaan kontrolli omasta elämästä ja saavuttaa rikas, tarkoituksellinen elämä.

Luento antaa myös mahdollisuuden keskustelulle ja kysymyksille.

Voit osallistua luentoon, Microsoft Teamsin kautta. Sinulla ei tarvitse olla tiliä tai sovellusta.  Voit käyttää alla olevaa linkkiä ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” luennolle liittyäksesi tai kopioi https://teams.live.com/meet/9414193244026?p=AwlvgmsBTzsfyj2c selaimesi osoitekenttään.

Linkin klikkaamisen jälkeen valitse ”Jatka tässä selaimessa”, jos sinulla ei ole kyseistä sovellusta. Microsoft kysyy sinulta lupaa käyttää mikrofonia ja kameraa. Suosittelen sallimaan nämä, koska voit laittaa ne pois käytöstä heti luennolle liittyessäsi, jos haluat, mutta se mahdollistaa sinulle kysymysten kysymisen luennon aikana. Sitten klikkaa ”Liity nyt” ja oletkin sitten jo luennolla. Luennon kesto on noin puoli tuntia ja sitten on aikaa keskustelulle.

 

Jos sinulla on kysymyksiä ennen luentoa tai ongelmia luennolle kirjautumisessa, niin minuun saa olla sähköpostilla yhteydessä. soili.harju@gmail.com

Etelä-Pohjanmaan Neuroyhdistys ry.