Ajankohtaista - Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistys

MyMS-palvelu apuna oireiden seurantaa

24.3.2022
Kategoriat: Yleinen

MyMS-hoidonseurantajärjestelmä on käytössä Etelä-Pohjanmaan keskussairaan neurologian poliklinikalla. MS-tautia sairastavan kannattaa täyttää sinne taustatietoonsa, sairauden kulkuun liittyvät tapahtumat ja elämänlaatukysely. Tästä linkistä näet StellarQ MyMS -sivuston: neurosairaala.fi Kerro lääkärin ja hoitajan vastaanotolla, että olet täyttänyt tietosi MS-rekisteriin.  MyMS sisältää tärkeää tutkittua tietoa sairauden eri oireista, joihin kannattaa tutustua.

Lue lisää

Terveyskylä taloineen tutuksi!

22.9.2020
Kategoriat: Yleinen

TERVEYSKYLÄ  on on yliopistosairaanhoitopiirien tuottama julkinen verkkopalvelu. Terveyskylään kuuluu 32 eri teemaista taloa, mm. AIVOTALO, jonka alta löytyy oma osio MS-tauti. HARVINAISET löytyvät omanaan. Useampia koskettava Kivunhallintatalo. VERTAISTALO, joka tarjoaa joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Klikkaa vahvistettuja sanoja ja pääset suoraan sivuille lukemaan lisää!

Lue lisää

Esittelyvideo – Neuroliiton kuntoutuskurssit

Kategoriat: Yleinen

Jos sairastat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta ja kaipaat esim. vertaiskeskusteluja, ammattilaisen tukea, breikkiä arjesta, liikuntaa ja erilaisia kehotietoisuusharjoitteita, katso tämä video! ? Video antaa sinulle arvokasta tietoa kurssitoiminnasta, jota järjestetään eri puolilla Suomea. Video on tekstitetty, äänen kera näet, kun klikkaat videon oikeasta alakulmasta YOUTUBE kohtaa – video aukeaa uuteen välilehteen.

Lue lisää