Ajankohtaista - Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistys

YHDISTYKSEN KOKOUS 12.8. klo 18.00

Kategoriat: Yleinen

Seinäjoen kaupungintalon valtuustosali, Kirkkokatu 6. Käsitellään kevätkokouksen asiat: sääntömääräiset asiat, sääntömuutos ja ehdokkaiden valinta Neuroliiton liittovaltuustoon. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 4.8. mennessä p. 044 554 0123 tai sihteeri@neuroep.fi HUOM! Yhdistys lomailee heinäkuun. Kesätauon aikana voi ilmoittautua sähköpostilla tai tekstiviestillä, ne luetaan 3.8. Laita viestiin tieto mahdollisesta ruoka-aineallergiasta.

Lue lisää

Mikä on biopankki/ -suostumus?

10.6.2020
Kategoriat: Yleinen

Tampereen biopankin oli tarkoitus vierailla MS-päivän tapahtumien yhteydessä Seinäjoella. Biopankkinäytteitä käytetään tärkeisiin ja ajankohtaisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin ja sinäkin voit auttaa! Tutustu oheisen videon avulla biopankkisuostumukseen. Tässä voit lukea Tiedote, biopankki ja sähköinen suostumus asiasta. Biopankkipalvelut kansalaisille TAYS

Lue lisää

Esittelyvideo – Neuroliiton kuntoutuskurssit

Kategoriat: Yleinen

Jos sairastat MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta ja kaipaat esim. vertaiskeskusteluja, ammattilaisen tukea, breikkiä arjesta, liikuntaa ja erilaisia kehotietoisuusharjoitteita, katso tämä video! 👇 Video antaa sinulle arvokasta tietoa kurssitoiminnasta, jota järjestetään eri puolilla Suomea. Video on tekstitetty, äänen kera näet, kun klikkaat videon oikeasta alakulmasta YOUTUBE kohtaa – video aukeaa uuteen välilehteen.

Lue lisää

Tarkista yhteystietosi

19.11.2019
Kategoriat: Yleinen

Otamme käyttöön sähköisen jäsenkirjeen, joka lähtee jatkossa heille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme. Vuoden 2019 alusta pyrimme siihen, että käytössämme on pääasiallisesti sähköinen jäsenkirje. Kokonaan paperisesta kirjeestä emme luovu, heille joilla ei ole sähköpostia käytössä tai tiedossamme, lähetetään edelleen paperinen versio. Ilmoita yhteystietomuutokset/ -täydennykset suoraan Neuroliittoon. Näin ne ovat aina ajan tasalla jäsenrekisterissä, jonka kautta lähetämme […]

Lue lisää

Asiantuntijavideot: MS-taudin näkymättömät oireet

24.10.2019
Kategoriat: Yleinen

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan Merckin julkaisemia videoita MS-taudin näkymättömistä oireista. – Kognitiiviset oireet – Fatiikki https://www.minultasinulle.fi/onko-muitakin-tiedonjanoisia/ Keväällä 2020 on odotettavissa luentopäivä Seinäjoella yhteistyössä Merckin kanssa. Videoista voit jättää halutessasi palautetta, https://neuroep.fi/palaute/ jonka välitämme eteenpäin.

Lue lisää