Neuropiste vahvistaa neurologista osaamistaan ostamalla Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistyksen Neurofysion liiketoiminnan

22.12.2023
Kategoriat: Uutinen,Yleinen

Neuropiste vahvistaa neurologista osaamistaan ostamalla Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistyksen Neurofysion liiketoiminnan

Neuropiste Oy on ostanut Seinäjoen Neurofysion. Neurofysion liiketoiminta siirtyy Neuropisteelle 1.2.2024 alkaen. Neurofysio on Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistyksen perustama yritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta neurologisen kuntoutuksen tuottajana.
Kaupan tavoitteena oli ensisijaisesti laajentaa alueellisesti Neuropisteen toimintaa ja taata neurologisen lasten ja aikuisten fysioterapian jatkuvuus Seinäjoen alueen asiakkailla. Neuropisteen uutena palveluna Seinäjoen alueella on lasten fysioterapia.

Omistusjärjestely ei vaikuta Neurofysion voimassa oleviin sopimuksiin eikä asiakkaiden palveluihin. Itsemaksavien ja sopimuskumppanien asiakkaiden palvelut jatkuvat entiseen malliin. Työntekijä siirtyvät Neuropisteelle ns. vanhoina työntekijöinä.

Niin Neurofysion kuin Neuropisteen työntekijöillä on vahva neurologinen osaaminen. Yhdistämällä nyt voimavaramme pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden palvelutarpeisiin. Neurofysiolaisten lasten fysioterapiaosaaminen tuo myös odotetun vahvistuksen palvelutarjontaamme. Odotan innolla yhteistyötä työntekijöiden kanssa, toteaa Neuropisteen kuntoutuspäällikkö Arja Toivomäki.

– Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja siirtää vastuu yrityksestä suuremmille harteille ja keskittyä omaan ammatilliseen ydinosaamiseemme ja sen kehittämiseen. On mielenkiintoista päästä mukaan Neuropisteen toimintaan ja kehitykseen, sillä se voi tuoda uutta sisältöä myös omaan työhömme. Neuropisteen taustalla olevien toimijoiden, Neuroliitto, Liikesairauksien liitto ja KK-Verve Oy, tarkoituksena on tuottaa avomuotoisia ja moniammatillisia kuntoutuspalveluita. Tämä toiminta ja toimijoiden arvomaailma sopivat myös meille, toteavat yhteisesti Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistyksen kunniapuheenjohtaja Timo Forss ja puheenjohtaja Minna Lehto.

Neurofysion liiketoiminta jatkuu kuten aiemminkin entisissä tiloissa Joupin kaupunginosassa lähellä Ideaparkkia, vain yrityksen nimi vaihtuu 1.2.2024 alkaen Neuropisteeksi. Myös puhelinnumerot säilyvät samoina.

Lisätietoja
Arja Toivomäki, kuntoutuspäällikkö Neuropiste Oy, puh. 040 180 7338, arja.toivomaki@neuropiste.fi

Neurofysio on Etelä-Pohjanmaan neuroyhdistyksen ylläpitämä fysioterapiayritys, joka on tarjonnut jo yli 30 vuoden kokemuksella fysioterapiapalveluita kaikenikäisille kuntoutujille. Neurofysion työntekijät ovat erikoistuneet aikuisten ja lasten neurologiseen fysioterapiaan. Palveluita ovat fysioterapia, kotikäynnit ja hieronta.

Neuropiste Oy on erikoistunut neurologisten vammojen ja sairauksien kuntouttamiseen. Yrityksen omistavat Neuroliitto, Liikehäiriösairauksien liitto ja KK-Verve Oy. Neuropisteen palvelut on tarkoitettu neurologista sairautta sairastaville aikuisille, kuten esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön tai aivovamman jälkeen kuntoutusta tarvitseville henkilöille tai MS-tautia tai Parkinsonin tautia sairastaville. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa.